Pink Gellac timmert in Europa al geruime tijd succesvol aan de weg. Het merk is nummer één op het gebied van gellak om thuis aan te brengen. Met een fanschare die zich verder uitbreidt naar landen als België, Engeland, Italië, de Verenigde Staten en Spanje is het tijd voor de volgende stap. Met partner Fingerspitzengefühl legt Pink Gellac vanaf nu ook focus op Duitsland.

Het succes van Pink Gellac is grotendeels toe te schrijven aan de toewijding waarmee creatief directeur Leontine van der Ploeg vier tot zes keer per jaar een nieuwe collectie, met de trendkleuren van dat moment, ontwikkelt. Deze continue uitrol van nieuwe producten heeft de afgelopen jaren gezorgd voor een grote fanbase die zeer actief is op social media. Deze hoge mate van engagement verwacht Pink Gellac ook in Duitsland te bereiken.

“Omdat we focussen op internationale uitrol, is Duitsland een erg belangrijke markt voor ons. We verwachten daar een zelfde succes als in Nederland te kunnen behalen. Om dit te realiseren hebben we een partnerschap met Fingerspitzengefühl afgesloten, zij begrijpen de Duitse markt als geen ander,” aldus Pink Gellac directeur en investeerder Steven Renes.

Ruurd van der Weide, CEO en oprichter van Fingerspitzengefühl: “Duitsland is een erg sterke markt voor cosmetica en fashion. Dat heeft het al bewezen te zijn voor meerdere merken in ons portfolio en het biedt zeer veel kansen voor een succesvolle groei van Pink Gellac.”

 

Beeldmateriaal

Logo Pink Gellac
Logo Fingerspitzengefühl
Foto’s Pink Gellac: 01 / 02